-10%
16,20

  Στην οικογένειά µου, εγώ και τα αδέλφια µου καταλάβαµε από πολύ νωρίς σε ποια θέµατα δεν έπρεπε να αναφερόµαστε. ∆εν ρωτούσαµε ποτέ για τον θάνατο. Προσπαθούσαµε να µη θίγουµε το θέµα του σεξ, να µην είµαστε υπερβολικά λυπηµένοι, υπερβολικά θυµωµένοι ή απογοητευµένοι, και οπωσδήποτε δεν έπρεπε να ακουγόµαστε πολύ.   Ποια είναι η θέση [...]

-10%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Τι απομένει από τον πατέρα

14,40

Tην εποχή της κατάρρευσης του ιδεώδους του πατέρα σε τι συνίσταται, ακόμα, η πατρική λειτουργία;

-10%
21,60

Η θεωρία µου για τις αιτίες της σεξουαλικής διέγερσης βασίζεται στην κλινική µου πείρα ως ψυχοθεραπευτή και ψυχαναλυτή. Στους θεραπευόµενους µπορεί να δείξει ένα νέο ψυχικό τοπίο προς εξερεύνηση. Στους θεραπευτές µπορεί να δείξει έναν νέο τρόπο να ακούνε και να κατανοούν τον ασθενή όταν τους µιλάει για σεξ. Εποµένως, αυτό το βιβλίο δεν απευθύνεται µόνο στους επαγγελµατίες της ψυχικής υγείας, αλλά σε όλες και όλους εσάς που έχετε την περιέργεια να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητα, τη δική σας ή των άλλων, ή που νιώθετε ανοµολόγητη ντροπή για όσα σας ερεθίζουν ερωτικά.  

-10%

Boris Cyrulnik

Ψυχολογία

Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

19,80

Στο βιβλίο «Η ψυχοθεραπεία του θεού», ο νευροψυχίατρος Boris Cyrulnik στηριζόμενος σε πολύχρονες μελέτες εξετάζει τη διασύνδεση της θρησκείας με τα μύχια της ύπαρξής μας.

-30%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Με ανοιχτό βιβλίο

11,90

«Το να μιλήσουμε για τα βιβλία που αγαπήσαμε σημαίνει να μιλήσουμε για τη ζωή μας. Γιατί μια ζωή είναι τα βιβλία της.»

-10%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Η νύχτα της Γεθσημανή

9,90

Δεν είναι η νύχτα του θεού αλλά η νύχτα του ανθρώπου.

-29%

Elvio Fachinelli

Ψυχολογία

Το ακίνητο βέλος

12,00

Η ανά χείρας μελέτη γεννήθηκε στο εσωτερικό της ψυχαναλυτικής εμπειρίας, ως αποτέλεσμα κυρίως της έκπληξης που μου προξένησε η συμπεριφορά ενός ανθρώπου που εδώ ονομάζεται «ο άνθρωπος που ανακαλούσε τον χρόνο». Σε αυτόν χρωστάω όλες τις παρακάτω σκέψεις μου και σε αυτόν τις αφιερώνω.

-30%

Uberto Zuccardi Merli

Ψυχολογία

Το υπερκινητικό παιδί

9,10

Όλα τα υπερκινητικά παιδιά μπορούν να αλλάξουν το πεπρωμένο τους

-25%
21,00

Η Κλαρίσα Πίνκολα Εστές, ως cantadora, «φύλακας παλιών ιστοριών», ψυχαναλύτρια και ακτιβίστρια, γεφυρώνει με μαεστρία τον κόσμο του απώτατου παρελθόντος με τη σύγχρονη εποχή. Σκοπός της είναι μέσα από παραμύθια, αρχετυπικούς μύθους και ιστορίες διαφορετικών πολιτισμών να ανασύρει την Άγρια Γυναίκα, την αδάμαστη, που συγγενεύει ψυχικά με τους λύκους. Πρόκειται για ένα γυναικείο ψυχογράφημα, ένα βιβλίο γιατρικό για τη γυναίκα κάθε εποχής.                                               ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 18-12-2020  

-20%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Κράτα το φιλί

11,20

Το κράτα το φιλί από τον Massimo Recalcati είναι μια σειρά επτά σύντομων «μαθημάτων», που διερευνούν το μυστήριο και το θαύμα του έρωτα: από το τυχαίο γεγονός της συνάντησης έως και το γεγονός του τέλους ή της διάρκειας του έρωτα· διάρκεια που είναι μυστηριώδης και θαυμαστή, όπως το γεγονός κάθε πρώτης συνάντησης.

-30%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Η ώρα του μαθήματος

11,90

Η διδασκαλία είναι η δυνατότητα μεταμόρφωσης των γνωστικών αντικειμένων σε ερωτικά σώματα. Μια ώρα μαθήματος μπορεί να αλλάξει τη ζωή.

-30%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Το μυστικό του παιδιού

10,50

Μετά το Σύμπλεγμα του Τηλέμαχου και τα Χέρια της μητέρας, το Μυστικό του παιδιού συμπληρώνει μια μοναδική τριλογία περνώντας από τις φιγούρες του πατέρα και της μητέρας σε εκείνη του παιδιού.