-10%

Βανέσσα Τόλια

Πεζογραφία

Ο κόσμος που ξέραμε

Original price was: €13,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €11,70.

«Η τρέλα δεν είναι για να κοροϊδεύει κανείς», µουρµουρίζω µε το βλέµµα καρφωµένο στον πολυέλαιο πάνω από το κεφάλι µου. Ξεκουµπώνω το πουκάµισό µου. Σε σκέφτοµαι. Το βγάζω και το πετάω στο πάτωµα. «Η τρέλα δεν είναι για να κοροϊδεύει κανείς». Σε σκέφτοµαι συνέχεια.

-10%

Nicola Lecca

Πεζογραφία

Το κρυστάλλινο τρένο

Original price was: €15,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €13,50.

Παράλληλες ιστορίες ανθρώπων, σαν τις γραμμές του τρένου, που ωστόσο ένας τεχνίτης των λέξεων όπως ο Nicola Lecca τις κάνει να διαπλέκονται μεταξύ τους.

-30%

Erri De Luca

Πεζογραφία

Η ιστορία της Ειρήνης

Original price was: €10,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €7,00.

Ένα κορίτσι που σώθηκε από δελφίνια στη θάλασσα μεγαλώνει ορφανό σ’ ένα ελληνικό νησί. Τη λένε Ειρήνη, την ημέρα ζει στη στεριά, τη νύχτα σμίγει στη θάλασσα με την αληθινή της οικογένεια. Στα δεκατέσσερά της, έγκυος, εμπιστεύεται την ιστορία της σ’ έναν περαστικό ξένο.

-30%

Irène Némirovsky

Πεζογραφία

Οι μύγες του φθινοπώρου

Original price was: €9,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €6,30.

Η μεγάλη Ιστορία που σαρώνει τη μικρή ιστορία του καθενός μας. Οι άνθρωποι σαν φύλλα στον άνεμο, σ' ένα μικρό λογοτεχνικό διαμάντι με τη βαθιά ανθρωπιά της Irene Nemirovsky.

-30%
Original price was: €10,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €7,00.

Το μέστωμα του αγοριού που γίνεται άντρας, βιώνοντας πολέμους, επαναστάσεις, φιλίες, αγάπες, μεγάλες απώλειες και μικρές νίκες.

-30%

François Roustang

Βιβλία με έκπτωση 30%

Το μυστικό του Σωκράτη για την αλλαγή της ζωής

Original price was: €20,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14,00.

Τι μας διδάσκει πραγματικά ο Σωκράτης; Σε τι έγκειται η εκκεντρικότητα και η αληθινή πρωτοτυπία του; Ο φιλόσοφος και ψυχαναλυτής Francois Roustang προσεγγίζει τον Σωκράτη με μια άλλη ματιά.