-10%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Eπιστροφή στον Ζαν-Πωλ Σαρτρ

Original price was: €22,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €19,80.

Πιστεύω πως ένας άνθρωπος µπορεί πάντα να κάνει κάτι µ’ εκείνο που τον έχουν κάνει. Αυτόν τον ορισµό της ελευθερίας θα έδινα σήµερα:

-10%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Η νύχτα της Γεθσημανή

Original price was: €11,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €9,90.

Δεν είναι η νύχτα του θεού αλλά η νύχτα του ανθρώπου.

-29%

Elvio Fachinelli

Ψυχολογία

Το ακίνητο βέλος

Original price was: €17,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €12,00.

Η ανά χείρας μελέτη γεννήθηκε στο εσωτερικό της ψυχαναλυτικής εμπειρίας, ως αποτέλεσμα κυρίως της έκπληξης που μου προξένησε η συμπεριφορά ενός ανθρώπου που εδώ ονομάζεται «ο άνθρωπος που ανακαλούσε τον χρόνο». Σε αυτόν χρωστάω όλες τις παρακάτω σκέψεις μου και σε αυτόν τις αφιερώνω.

-30%

Massimo Recalcati

Ψυχολογία

Η ώρα του μαθήματος

Original price was: €17,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €11,90.

Η διδασκαλία είναι η δυνατότητα μεταμόρφωσης των γνωστικών αντικειμένων σε ερωτικά σώματα. Μια ώρα μαθήματος μπορεί να αλλάξει τη ζωή.

-30%
Original price was: €21,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14,70.

O Σολ Νιούμαν παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο η ουσιακή ταυτότητα ορίζει και επαναπροσδιορίζει τα όρια και τις δυνατότητες των σύγχρονων ριζοσπαστικών πολιτικών κινημάτων.Καταγίνεται με στοχαστές όπως ο Μπακούνιν, ο Λακάν, ο Στίρνερ και ο Φουκώ, με σκοπό να εξετάσει σημαντικά επιστημολογικά, οντολογικά και πολιτικά ζητήματα.

-30%

Ιωάννα Άννα Λάκα

Βιβλία με έκπτωση 30%

Σταμάτα να τρως

Original price was: €13,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €9,10.

Ξυπνάς, δεν βλέπεις το τραπέζι πουθενά. Μάλλον το 'φαγες κι αυτό χτες βράδυ! Φτου κι απ' την αρχή: δίαιτα. Θα τα καταφέρεις αυτή τη φορά; Μάλλον όχι, μάλλον ναι... Ξεκινάς το ταξίδι, φτάνεις στον προορισμό σου... όμως, κάποιοι συνεπιβάτες σου έχουν φύγει. Είναι αυτοί που πάντα αρέσκονταν να σε βλέπουν στην αφετηρία.

-30%

Νίκος Βεργέτης

Βιβλία με έκπτωση 30%

χόλι μάουντεν

Original price was: €12,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €8,40.

γλυκόπικρος, παραληρηματικός μονόλογος ενός ετοιμοθάνατου που μπροστά στη γυναίκα του ανασύρει μνήμες, προβαίνει σε αποκαλύψεις, μπερδεύει ψέματα κι αλήθειες, φοβάται, αυτοσαρκάζεται, ζηλεύει, ενθουσιάζεται, προκαλεί, στοχάζεται.

-30%

Erri De Luca

Πεζογραφία

Είσαι δικός μου, εσύ

Original price was: €10,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €7,00.

Ένα αγόρι ψάχνει να βρει μια απάντηση που βασανίζει μικρούς και μεγάλους καθώς αφορά το βαρύ παρελθόν του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Μπορεί οι μεγάλοι να μην μιλάνε πια για το παρελθόν, αλλά το αγόρι το νιώθει πάνω του νωπό και διψάει για μια απάντηση.

-30%

Massimo Recalcati

Βιβλία με έκπτωση 30%

Το Σύμπλεγμα του Τηλέμαχου

Original price was: €16,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €11,20.

Με τον όρο σύμπλεγμα του Τηλέμαχου ο Massimo Recalcati επιχειρεί να προσεγγίσει την καινούρια μορφή δυσφορίας των νέων σε μια εποχή κατά την οποία η συμβολική εξουσία του πατέρα έχει χάσει το εκτόπισμά της.      

-30%

Erri De Luca

Πεζογραφία

Το βάρος της πεταλούδας

Original price was: €9,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €6,30.

Τι είναι αυτό που καθορίζει τον νικητή σε μια σκληρή μονομαχία αν όχι το βάρος μιας πεταλούδας; Έτσι συμβαίνει και σε αυτή τη νουβέλα όπου μονομάχοι είναι ένας κυνηγός και ένα αγριόγιδο. Μια νουβέλα βαθιά συμβολική, με φόντο τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και τον θάνατο.      

-30%

Clarissa Pinkola Estés

Μικρή Βιβλιοθήκη

Ο χορός των μεγάλων μητέρων

Original price was: €13,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €9,10.

  Η σοφή γερόντισσα του μύθου. Με ποιον τρόπο είναι επικίνδυνη; Mε ποιον τρόπο είναι σοφή; Έχει δοκιμαστεί βαριά. Ξαναγεννιέται. Διδάσκει τις νεότερες να κάνουν το ίδιο. Να προσθέσουν τόλμη. Να προσθέσουν χορό. Όταν ένας ζει αληθινά  ζούνε κι οι υπόλοιποι.  

-30%

Alexandre Jollien

Μικρή Βιβλιοθήκη

Εγκατάλειψη

Original price was: €10,00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €7,00.

Κατάλαβα ότι η αναπηρία και οι πληγές ήταν σαν αποσκευές που έσερνα πάνω σε ένα καρότσι. Έβλεπα το σώμα μου πάνω στο καρότσι και δεν είχα παρά να το μεταφέρω. Στο κάτω κάτω, αν κάποιος περιγελά ό,τι υπάρχει πάνω στο καρότσι δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το πρόβλημά μου, το χρέος μου, η δουλειά μου είναι να μεταφέρω το καρότσι με αγάπη.